Sim Only Uitleg

Sim only abonnementen zijn mobiele telefoon abonnementen zonder toestel maar met alleen een sim kaart. Wanneer u een sim only abonnement afsluit ontvangt u dus alleen een sim kaart en geen mobiele telefoon. Doordat u geen toestel bij het abonnement krijgt bespaart u veel geld op het abonnement. De prijs van een mobiele telefoon zit doorgaans namelijk in het abonnement verwerkt.

Het voordeel van sim only
Een sim only abonnement is stukken voordeliger dan een normaal abonnement met toestel. Vooral als u al een goede mobiele telefoon hebt dan is het niet nodig om een abonnement met gsm af te sluiten. U hebt immers al een goed werkende telefoon. Doordat u geen gsm bij het sim only abonnement neemt bespaart u veel op de maandelijks kosten van het telefoon abonnement.

Kiezen van het aantal minuten
De belminuten gekoppeld aan een sim only abonnement zijn goedkoop in vergelijking met andere abonnementen. De minuten die u buiten de bundel belt zijn echter het normale tarief. Kies daarom altijd een ruim aantal minuten voor het sim only abonnement. Zo blijft u altijd binnen het budget van belminuten en betaalt u nooit te veel.

Stilzwijgende verlengingen
Wanneer uw abonnement afloopt en de mobiele telefoon werkt nog uitstekend dan is het verstandig om over te stappen naar een sim only abonnement. U betaalt immers nog steeds het tarief voor het dure abonnement waarbij u de telefoon gratis kreeg. Dat is niet nodig. Als u na de verplichte periode van een jaar of twee jaar nog steeds gebruik wil maken van uw gsm kies dan voor een sim only.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *