Sim Only Onbeperkt internet

Sim only met onbeperkt internet is voor degenen die veel gebruik maken van internet. Dan hebben we het over meer dan 2000MB, oftewel 2 GB, per maand. Als je minder dan dit aantal MB’s verbruikt dan is het voordeliger om een sim only abonnement te kiezen met een vastgesteld aantal MB’s, bijvoorbeeld 1500MB of zoals over het algemeen voor iedereen wordt aangeraden met 1000 MB. Sim only met onbeperkt internet wordt niet door iedere sim only provider aangeboden. Deze twee providers bieden sim only met onbeperkt internet aan.

T-Mobile biedt de Onbeperkt Internet Voordeelbundel aan als extra op de sim only abonnementen. Zo heb je geen onverwachte kosten als je meer verbruikt dan wat je in je bundel hebt. Na het bereiken van het maandelijkse datategoed wordt de snelheid teruggebracht naar 64/Kb. Voor € 5,03 extra per maand ben je altijd onbeperkt online, zonder extra kosten.

Je kunt bij Youfone een onbeperkt internet bundel bestellen. Youfone biedt een onbeperkt internetbundel aan met een snelheid van 3,6 MB/384 KB/s. Wanneer er 2000 MB verbruikt is wordt er een snelheid van 64 KBs gehanteerd. Dit is voordelig als je meer dan 1000 MB per maand verbruikt. Als je buiten de bundel gaat dan is het tarief normaal gesproken 0,10 cent per MB.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *