Handige apps voor de zakelijke iPhone gebruiker

Ben jij actief in het bedrijfsleven en beschik jij over een iPhone? Dan hebben wij voor jou de meest handige applicaties op een rijtje gezet! Deze helpen je onder andere met plannen, dienen als reminder voor afspraken en helpen je via een eenvoudige manier samen te werken.

Zakelijke uitstraling
Je iPhone kan dus veel ondersteuning bieden tijdens je werk, maar dat betekent ook gelijk dat je deze regelmatig gebruikt. Om professioneel en zakelijk over te komen wordt het je aangeraden een strak, zakelijk iphone hoesje om je iPhone te doen. Dit geeft bovendien een goede eerste indruk als je voor het eerst een bedrijf binnenstapt.

Fantastical
De applicatie Fantastical wordt door zowel veel iPhone- als Mac-gebruikers geïnstalleerd. De app beschikt over een maandagenda met een dagscroller. Hierdoor is het zeer overzichtelijk welke afspraken er zijn voor de dag zelf en de dagen daarna. Dit lijkt in eerste instantie niet heel bijzonder, maar de app heeft nog iets extra’s: als je een afspraak in vloeiend Engels opschrijft, noteert de app dit automatisch in je agenda. Typ je een locatie erbij, dan slaat de app deze ook automatisch op. Bij de instellingen van de app kan je aangeven of je een alarmmelding wilt ontvangen (vlak) voor de afspraak. Voor iOS 7-gebruikers is de applicatie nog verder geoptimaliseerd.

Wunderlist
De applicatie Wunderlist realiseert optimale samenwerking tussen jou en je collega’s. Het geeft je de mogelijkheid op een snelle en eenvoudige manier taken te maken en onderling uit te wisselen. De app is gratis te downloaden en is verkrijgbaar in verschillende varianten. Daarbij heb je ook keuze uit verschillende achtergronden.

Google Drive
Een applicatie waar je veel bestanden in kan opslaan is Google Drive. Deze opslag- en documentendienst geeft je de mogelijkheid Word-documenten, foto’s, video’s en andere media op te slaan en te benaderen via de iPhone of iPad. Ideaal aan deze applicatie is dat je tegelijk met anderen documenten kan bewerken: uitermate geschikt voor onder andere projecten of brainstormsessies.

iWork
Met iWork kan je spreadsheets en presentaties maken en daarnaast ook teksten verwerken. Je hebt de mogelijkheid documenten te maken op je iPhone en via iCloud verder werken op je iPad, maar andersom kan uiteraard ook. Voor nieuwe iPhone-gebruikers is deze app gratis te downloaden.

Wil jij ook efficiënt te werk gaan met deze handige apps, twijfel dan niet en download ze snel. Zorg dat, bij het regelmatig gebruiken van je iPhone, deze goed beschermd is met een telefoonhoesje. Hoesjescases biedt kwalitatieve, diverse iPhone telefoonhoesjes aan tegen een aantrekkelijke prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *