De nieuwe Huawei Ascend komt eraan!

Huawei is voor veel consumenten geen bekend merk. Toch worden er steeds meer mobiele telefoon van dit merk in Nederland verkocht. Binnenkort zal het merk met een nieuwe variant van de Ascend op de markt komen. De Ascend p7 zal het nieuwe vlaggenschip worden van Huawei.

Huawei Ascend P7 kopen, eindelijk is het zover! Vanaf mei is deze telefoon te koop met onderstaande aanbiedingen! Wil je de nieuwe Huawei kopen, en ben je op zoek naar de beste aanbieding voor de Huawei Ascend P7, dan ben je hier op het juiste adres! De Huawei p7 is gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo zal de body van de huidige Ascend P6 afkomen. De Ascend P7 wordt voorzien van een 1.6Ghz Hisilicon Balong 910 quad-core processor met 2gb RAM geheugen! Het interne geheugen zal bij de single-sim versie uit te breiden zijn tot 64GB! Het beeldscherm van de Huawei Ascend P7 is een 5-inch full HD 1080P TFT LCD scherm. Capaciteit van de Huawei Ascend P7 batterij is met 2460 mAh meer dan zijn voorganger. Kortom een supersnelle mobiel met fantastische nieuwe eigenschappen waarmee je weer helemaal up to date bent. De adviesprijs zal net als bij zijn voorganger rond de 450 euro komen te liggen! Nu al overtuigd van zijn kunnen, op deze site staan alle abonnementen bij de bekende Nederlandse providers of bij een van de telecom webshops op een rijtje!

Huawei Ascend P7 abonnement
De smartphone is te koop bij de bekende providers zoals: Vodafone, KPN, hi en t-mobile maar je kunt er ook voor kiezen om deze te kopen bij een bekende telecom webwinkel zoals: belsimpel, studentmobiel, coolbleu of gsmwijzer! De snelste manier om de Huawei Ascend P7 te kopen is om dit te doen via het internet! Vergelijk alle verschillende aanbieders die de Huawei Ascend P7 aanbieden en bestel hem bij de provider naar jou eigen keuze!

Wil je Huawei Ascend P7 als los toestel hebben, dat kan ook! Zoals eerder genoemd is de losse verkoopprijs rond de 450 euro! Dus als je nog een lopend abonnement hebt of je bent van plan om een sim only abonnement af te sluiten, dit is geen probleem!

Een voordelige manier is om een abonnement af te sluiten! Je hebt al abonnementen bij de bekende providers waarmee je de Huawei Ascend P7 voor een sterk gereduceerde prijs kan kopen! Bekijk de mogelijkheden voor een Huawei Ascend P7 abonnement en sluit direct een abonnement af inclusief de nieuwe Huawei Ascend P7!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *